En långhelg väntar nu

Tänkte bara börja med att svara på två anonyma kommentarer.

Till "Anonym" nr ett, om "Bibeln är mat": Snälla nån, det där var ju bara så *gör pruttljud med munnen typ*. Jag visste sedan innan att du tycker att jag är hjärntvättad och nu vet jag också att du anser att man bör riva sönder Bibeln. Som sagt, du får tycka som du vill. Jag ska be för dig min vän ;)

Till Anonym nr två, om "En tuff brud": Jag har inte påstått att Anonym är en brud. "Jag är en tuff brud med mycket skinn på näsan" skrev jag. Det är jag som är bruden. Anonym får vara vad den vill och tycka vad den vill.


Så. Här sitter jag; precis hemkommen från jobbet och med vetskapen om att jag fick en ledig dag imorgon, härligt! Det passar perfekt eftersom jag ska hålla andakt imorgon kväll och ännu inte har den blekaste aning om vad sjutton jag ska säga. Men jag vet att det kommer lösa sig.

Ska äntligen klippa mig imorgon med! 15 månader sen sist så man kan ju säga att det börjar bli dags. Men blir nog till att klippa så lite som möjligt tror jag, tycker om mitt långa hår. Nej, nu ska jag börja med mat så att det är någorlunda klart när min älskling kommer från jobbet. Tror det får bli ärtsoppa och våfflor idag. Ha det bäst, vi hörs!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Prenumerera på
mittsannajag?
bloglovin