Konsten att duka för bröllop

Så kul det är att titta på bilder från bröllopet! Kul att titta på de från dagen innan också, när vi dukade. Jag levde nog lite i en bubbla då, med fullt fokus på det som skulle göras. (läs: helt vimsig i skallen utan förmåga att komma ihåg vad jag gjorde 10 sekunder tidigare, typ.)

Fredagen den 27:e maj var det alltså dags att samlas i Folkets hus och duka och dekorera för bröllopsfest. Lite så här såg det ut:








Tack alla ni (föräldrar, föräldrars respektive, svärföräldrar, svågrar, svägerska, kusin, bestman, Jenny, Hårsta och värdpar) som var med och hjälpte till, det va verkligen guld värt! ♥


Kommentarer
Postat av: Jennylee

Härligt det ser ut :) Jättefint blev det ;)

2011-06-22 @ 13:26:41
Postat av: Ingela

Va kul med lite före-bröllopsfesten-bilder :) Vi var många som hjälptes åt och det blev faktiskt som en liten härlig minnesdag det med :)

2011-06-25 @ 20:59:43
Postat av: Sanna

--> Ingela



Sv: Tack! Kul att du gillade idéen :) Det va verkligen skönt att det blev så många som hjälpte till med förberedelserna, så att man kunde "slappna av" på kvällen sen och bara tänka på sig själv och vad man behövde packa osv. Och en riktigt kul dag vart det ju med förberedandet också :)

2011-06-27 @ 12:34:42
URL: http://mittsannajag.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Prenumerera på
mittsannajag?
bloglovin