Min duktiga kusin

Robin Andersson. Han är en sån där som man kan känna sig stolt över att känna. Och vara släkt med, förresten! Han pluggar och jobbar och utbildar sig till simlärare och hänger med som ledare för Unga Örnar och vette sjutton allt va det är. Det känns som att han är överallt hela tiden. Det vore kul att ses nån gång också, okej? ;)


En låt han skrev själv till Unga Örnars sommarläger förra året.

Men inte nog med allt sånt där som han flänger runt på hela tiden. Han sjunger ju också. Ganska okej faktiskt. Eller ganska bra. Eller ja alltså, jag tycker han sjunger sjukt bra! Har ofta fått gåshud när jag lyssnat på hans gitarrspelande och sång, så för mig va det en självklarhet att han skulle bli tillfrågad om att sjunga på vår vigsel. Och så glad jag blev när han ville sjunga båda låtarna som vi frågade honom om! Trots att "de inte är hans typ av musik".


Första låten han sjöng på vigseln: "Me and you" av Kenny Chesney.



Låten han sjöng precis innan utgångsmusiken: "Livin' on love" av Alan Jackson.

Jag vet inte vad ni tycker, men jag tycker att han gjorde dom kanonbra. Det blev verkligen "hans" låtar och trots att jag tycker originalen är fantastiska så gillar jag hans versioner starkt. Tack för att du ställde upp med din underbara röst kusin! ♥

Sök gärna på VocalAmateurRobyoutube, så hittar ni mer både av och med honom :)


28 maj 2011


Vår bröllopsdag.
Den största dagen i våra liv. Dagen D. Kärt barn har många namn? En sjukt fantastiskt underbar dag va det i alla fall. Det går helt enkelt inte att beskriva känslan! Men här kommer lite bilder för att få en inblick (ni som inte va där) och en tillbakablick (ni som va där och jag själv, för man va som i en liten bubbla under större delen av dagen..).





6.30 började vi hos SaraStack & Strå. Hår, smink och kläder skulle fixas och jag är väldigt glad att jag hade mina bästa vänner (och tärnor) Jennylee & Julia där under tiden, annars hade jag säkert suttit och blivit toknervös!






Efter vigseln åkte vi raggarbils-karavan från kyrkan, runt lite i Österbybruk och till Folkets Hus där alla gästerna hade börjat mingla runt. Vi hade verkligen tur med vädret!







Sen blev det 3-rätters middag i amerikansk stil: typ yankeesalsa till förrätt, nygrillade hamburgare ribs och Coca Cola till varmrätt och en stooor chokladmuffin med kaffe till efterrätt. Våra värdpar gjorde ett kanonjobb så att kvällen flöt på bra med mat som varvades med traditionella tal och underhållning.






Efter en paus blev det dags för bröllopstå... näpp! Bröllopscheescake! Vi gillar ju inte tårta så mycket.. Duktiga mamma hade bakat 14 stycken, mums.






Så ska man ju pussas lite och sådär och mannen höll tal och sjöng Rännhola Rockers låt "Raggarbrud" för mig. Sen skippade vi vals och körde en brudbugg istället, till våran låt "Every little thing" av Carlene Carter, och avslutade festen med dans. Hela själva bröllopsdagen avslutade vi med jordgubbar, melon och choklad i ett rum på Söderfors Herrgård. Oh, vilken dag!




Nu är vi Herr & Fru Widell! ♥


Städning & LCHF

Jamen heja, åh så sjukt intressant det lät. Eller inte? Men så är det i alla fall; just nu är det dessa två saker som tar upp mest av min tid.

Sak nummer ett: Städning. Jag har börjat att grundligt städa lägenheten i ett försök att få det lite trevligare här hemma. Vi har ju faktiskt bestämt oss för att bo kvar i vår pyttelägenhet i ett helt år till! Sjukt konstigt tycker alla andra, men vi har en plan tajmad och klar in i minsta detalj. Vänta bara så ska ni få se! ;)

Sak nummer två: LCHF. Japp, nu ska vi köra igång på riktigt. VI. Faktiskt. Min man (åh vad jag älskar att få kalla honom för det!) ville också, nu när jag "måste". Så med hans ord "allt för dig älskling" blev det alltså bestämt att vi ska börja äta enligt LCHF-metoden. Inga kolhydrater mer, tjohoo! Det blir säkert tufft, men det kan ju vara värt det. Och NEJ, det har absolut ingenting med bantning att göra what so ever.

Och ikväll ska jag rida häst, för första gången på över 19 månader. Det ska bli så otroligt kul och underbart, yeehaaaa! :D


Ge mig en ny frimodighet

Vissa saker får en helt enkelt att automatiskt tänka på något annat. Som t.ex. Dagens bibelord här bredvid, från Psaltaren 51:12 - "Skapa i mig, Gud, ett rent hjärta, ge mig ett nytt och stadigt sinne." Direkt började jag nynna på den här lovsången:



Skapa i mig Gud ett renat hjärta
Ge mig en ny frimodighet
Låt mig stanna kvar här i Din närhet
Helige Ande, jag behöver Dig


Bli kvar hos mig


Nu drar vi!

Bilen packades färdigt igår kväll. Katten fick åka till svärföräldrarna. Marsvinen har fått vakt i form av pappa och Ingela. Jag dricker kaffe. Om 50 minuter tar jag bussen in till stan och möter upp min man, sen åker vi! Power Big Meet 2011, här kommer vi. Jag ska bara packa kylväskan först.


"Nu bär det ut, ut på raggen igen..."




Varför göra lite när man kan göra mycket?

Allt på en gång, ingenting kan vänta! Eller jo det klart det kan vänta, men det är skönare att få allting gjort. Det kommer ju liksom nya saker att ta itu med hela tiden.


Ibland känns det lite såhär när man tänker på allt som ska göras...



...och ibland känns det såhär...



...å sen ba kör man!


Imorgon drar vi iväg på Power Meet, så det finns en del att göra nu. Köpa ny kattsand, köra iväg katten till svärföräldrarna, ge nyckel till pappa & Ingela så att dom kan sköta marsvinen, handla mat att ta med till Västerås, packa, vattna blommor... Städa och diska är ju också bra, inte så kul att komma hem till en halvstökig lägenhet. Sen ska jag också en sväng till biblioteket för att låna om och lämna lite böcker samt in på banken för att beställa nytt bankkort och ny legitimation. Hejohopp alltså!

Sen skulle ju brorsan komma förbi en sväng också, så lär ju se till att få så mycket som möjligt gjort innan dess. Blir bra det!


Tror Bailey vill följa med på Power Meet? Hon har ju packat ner sig i väskan!


Det där med att byta namn

Det är visst väldigt komplicerat. Man ska informera familj, vänner, skatteverket, banken, läkare, hyresvärden, biblioteket, kundklubbar, transportstyrelsen, arbetsgivare, ICA, körskolan, universitetet, föreningar. Skaffa ny mailadress och upplysa alla om den, ändra efternamn och byta mailadress på communitys och fixa ny legitimation.

Många ska upplysas, tid tar det. Och inte nog med det; man ska dessutom lära sig vad man heter nu och lära in en ny kråka att sätta överallt på ställen med texten "namnteckning" eller "underskrift". Klurigt!


Prenumerera på
mittsannajag?
bloglovin