Det va en gång en blogg

Men hej hopp! Nu va det visst länge sen jag va här igen. I och för sig är det ju sommar och jag hoppas att ni ägnar tiden åt att vara ute så mycket som möjligt, i det underbara vädret!

Det gör jag. Har badat en väldans massa i år till skillnad från de två föregående åren. Förra veckan jobbade jag, men vi tog med oss barnen till Simbadet varje dag. Den här veckan har jag och Teodor påbörjat vår gemensamma semester på tre veckor, ska bli mysigt. Ser fram emot söndag då vi åker en vecka till Öland.

Nu ska jag passa på att söka lite fler jobb och plugga körkortsteori medan gubben mekar med bilen. Bra när man har laptop måste jag säga! Sitter ute i sommarvädret i Väsby och har det bra.

Kram på er!


Rännhola, så går det lätt!

Tänk att det mesta går så mycket lättare när man lyssnar på musik. Idag är det Rännhola Rockers som gäller. Underbart! Bjuder på några gobitar:

Raggen går


Hon är den som jag kan lita på


Stora fenor å mycke krom


Fullvecka pågår!

Bra helg! Lördagen bjöd på bilmeck (för gubben) och korsordslösning (för mig). Haha gammal jag låter, men hjärnan ska hållas i trim vetja! Plus att det är kul, sådeså.

På kvällen drog vi till Asbo och badade, sen blev det myskväll hemma. Söndagen va det gudstjänst som vanligt och efter det for vi till vår förlovningsklippa i Öregrund och badade i havet med Teodors familj. Väldigt mysigt.

Kom hem från jobbet för två timmar sen, jobbigt att jobba länge i den här värmen men alla gulliga ungar underlättar ju! Och det är inte alltid man får chansen att bada på arbetstid ;)

Nu är det rensning av skrivbordet i datan som gäller. Musik till det så går ganska bra faktiskt. Och massa vatten. Ojoj, vad det här är intressant. Hejdå ha det bra!


Solsken, soooooolsken!

Vi skippar Västerås och Power Big Meet idag. Japp! Vi har precis fixat "ny" musik in på USB:t så vi kan rocka loss i Chryslern och strax ska vi dra till Väsby så Teodor får meka lite bil. Sen drar vi och badar :D

Blir nog en sån där bra helg, igen. Nu ska jag ner och kolla om gubben hittar sina shorts. Ha det bäst!


Big Lake Run och sånt

Hej hopp!

Det är sommar och jag känner inte längre ett tvång att skriva tre-fyra blogginlägg om dagen, väldigt skönt faktiskt. Vädret är ganska underbart och semestern närmar sig med stormsteg.

Fast jag har ju redan "semester". Jobbet som elevassistent är slut och det känns väldigt tråkigt. Men har i alla fall fått två veckors extrajobb nu i sommar; en heltidsvecka med fritidsbarnen på förskolan och en halvtids på fritids. 29, 30 och 31 har vi gemensam semester vilket ska bli myyyyyysigt. 30 blir det Öland.

Fast nu i helgen va vi iväg på en mini-semester upp till Rättvik på Big Lake Run, jag och min fästman. Raggarbilar, cruising, trevligt folk och gassande sol hela helgen! Och till min stora lycka: flera jätte-burnouts.

I söndags firade vi Eddie som fyller 18 idag och igår firade vi oss själva som har varit förlovade i en månad. Underbart. Blir bara mer kär för varje dag som går, trodde inte det gick älska en annan människa så här mycket ♥

Bra go är han min Teodor. Han jobbar natt i Sthlm den här veckan, men kom hem halv sex i morse, sov och sen när han varit vaken en stund säger han: "Nu kom jag på varför jag åkte hem efter jobbet i natt! Jag ville hjälpa dig att städa." Naaaaw.

Nä nu ska jag söka jobb, städa det lilla som är kvar, laga matlådor till Teodor och spana runt lite inför semestern. Hare vänner!


Prenumerera på
mittsannajag?
bloglovin