Full tupp denna lördag

Hjälp! Laddade hem nya msn idag och oj va jag blev skrämd. Kände inte alls igen mig så det blev tack å hej direkt och hej hej till gamla goa msn igen. Haha..

Dagen kommer ägnas åt att plugga massor, dricka kaffe, diska massor, dammsuga vara sjukt nervös och umgås med min höggravida kusin Linda från Gävle. Va lite mer än två månader sen sist nu, så det ska bli mys.

Hoppas ni får en bra helg, kram!


Yeeehaaaaaa!

Trots förkylning är jag så otroligt obeskrivligt glad. Jag är glad över många saker, men just nu mest för en. Så fort jag tänker på det får jag mungiporna upp i öronen. Jag säger bara yeeehaaaaaa så underbart det kommer bli. Åh vad jag längtar!


Oj hoppsan

Det har visst gått nästan en månad sen jag skrev nåt här sist.  Inte bra, inte bra. Men det har varit en hektisk månad med resa till Umeå för att lyssna på massa föreläsningar, pluggande, intervjuer, körlektioner och så har jag börjat ett nytt jobb också.

Nu gäller det alltså att komma in i nya rutiner med 75% tjänst som elevassistent på en förskola i Uppsala, 50% studier i Barn- & ungdomspsykiatri, övningskörning (nästan lagt det på hyllan igen vilket INTE känns bra, MÅSTE köra) samt en hel del planering som ska hinnas med.

På allt det har jag självklart gått och blivit förkyld. Slem, ond hals, snor, huvudvärk, ljudkänslig, yr, lite feber.. Och så blir det ju så svårt att äta! Gaah..

Hoppas det är bra med er i alla fall :)


Prenumerera på
mittsannajag?
bloglovin