Bara 6-7 timmar kvar nu

Alldeles nyss ringde min mobil. Det var världens finaste älskling som talade om att dom åker från arbetet nu. Teodor är hemma om ca 6-7 timmar och det va evigheter sen vi träffades sist. Nästan två hela veckor!

Känns lite som julafton nu. Kommer tomten snart?! :D


Minns du en sjöman?

Jag är ett fan av ganska mycket "onödiga" saker på facebook, bland dom Godisaffären i Pippi Långstrump. Ville så gärna få besöka den på riktigt när jag va liten. Den och Brasses, Magnus och Evas godisskåp i Fem myror. Satt och kollade runt lite nyss och hittade ett klipp med en sång som jag tyckte va riktigt läskig när jag va yngre.



Fast den är lite småmysig också, på något konstigt sätt.


Jag vet att det inte är bra,

men det är ju inte bra heller.

Kommer inte ihåg sist jag ärligt kunde säga att jag varken var trött eller seg. Känner mig så seg och väck hela tiden, känns som om det tar evigheter innan jag fattar vad som händer runt omkring mig.

Jobbigt att ställa om sig till att använda glasögon är det också. Och äckligt slem från näsan ner i halsen har jag, verkar aldrig bli av med det.

Blir smittad av minsta lilla grej, är småförkyld hela tiden. Mitt immunförsvar har blivit helkasst! Dumma äckliga körtelfeber och förstöra allt.

Vet att jag skulle behöva äta ännu nyttigare och komma igång med att träna, men jag orkar inte. Måste på alla sätt försöka bygga upp mitt immunförsvar. Kroppen vill, men huvudet orkar inte.

Känner mig som en gnällig småunge, men det är jobbigt att aldrig få må helt bra.


Äntligen kan jag se klart

Snacka om häftig skillnad! Text och omgivningen är skarp. Alla färger är så mycket klarare. Världen är vackrare än jag trodde! :)

Jennylee följde med mig och hämtade ut brillorna, sen köpte vi vindruvor som vi tog med oss till stadsparken där vi solade och snackade en massa. Underbart att träffa en bästa vän!

Efter att jag kom hem har jag varit och käkat med Jessica, snackat mera och fått bilderna från East Coasters 5-årsjubilem i Parken förra helgen. Och självklart tittat mig själv i spegeln och provat om brillorna funkar med mina vanligaste frisyrer.




Måste säga att jag är nöjd!

Fast det känns ganska ovant må jag säga, men tror ändå att jag kommer vänja mig ganska fort. Det mest skumma är att jag kommer på mig själv ibland med att fokusera på bågarna istället för det utanför glasen. Men det går väl över.


Jag lever!

Kul att se att ni tittar in lite nu och då även fast jag inte gjort det. Det gör mig glad! Har haft lite idétorka igen kan man säga, plus att jag inte mått på topp. Sen har ju gubben bytt jobb och ligger borta i veckorna vilket innebär att när han är hemma så är det UMGÅS som gäller ♥

Den här gången är han borta extra länge och det börjar kännas. Hade det varit vanlig vecka så skulle han ha kommit hem i natt någon gång, men nu är det en hel vecka kvar. Ojojoj. Det kommer bli underbart att få hålla om honom igen!



Jag har klagat mycket på min hälsa under de sista månaderna. Den där svininfluens.. Varför säger jag alltid fel?! Den där körtelfebern, menade jag så klart, slog ut mitt immunförsvar. Sen va det ju det där med glasögonen också plus ryggen och allt som har med den att göra.

Har legat hemma nu igen onsdag-torsdag, med feber och huvudvärk. Inte dundermycket feber, men så mycket att jag inte orkar göra något. Ägnade gårdagen åt att läsa massvis om immunförsvaret och vikten av träning samt att dricka mycket vatten. Har blivit väldigt dålig på det sen jag flyttade till lägenhet, men nu är det jag som tar tag i allt sånt där igen!

Okej, det här va ju väldigt intressant. Jag återkommer, tills dess: ha det bra!


Du är min framtids säkra grund

Ibland ploppar det upp låtar i huvudet bara sådär. Ibland ploppar det upp låtar i hjärtat. Det gjorde det för mig igår, bara sådär. Idag ploppade samma låt upp igen. Just nu är den min lovsång.


På dig min Gud förtröstar jag
när oro skymmer min morgondag
för jag vet du är trofast emot mig
När svårigheter omger mig så är jag ändå trygg hos dig
för jag vet att du aldrig lämnar mig
Är det natt eller dag, Herre på dig förtröstar jag
Gud du är alltid nära mig, ingen förändring finns hos dig
Du är densamme igår och idag och i evighet
Du är min framtids säkra grund,
du som står fast vid ditt förbund
Min klippa är du, allsmäktig Gud, jag ärar dig.

Det va som jag trodde

Värst va nyfikna ni är ;) högt besökarantal trots noll på skrivfronten, kul!

Det har varit en helt okej helg. Jobbade på cafét i Pingstkyrkan i fredags, kom mycket folk så det va trevligt. Hade lite frisörsalong och sådär med. I lördags fyllde svärmor år så vi spenderade dagen där, tog det lugnt och firade på kvällen. Kollade film med Teodor och Matilda, kommer inte ihåg va den hette men bra va den.

Igår va det Gudstjänst (ovanligt när det är söndag? Näpp! Får gärna vara söndag oftare för min del.) och sen va det hem och packa för mitt hjärtas del. Vi bjöd över mamma och Per på fika en sväng innan Teodor åkte iväg till nya jobbet i Kalmar. Så nu är det lite tomt här hemma, men det kommer gå bra det här.

Nu tänkte jag försöka hinna med att diska, ta en promenad, städa buren och tvätta fönster innan jobbet klockan två. Det kan gå! Just ja, ska ju äta med. Kanske får hoppa över någon del men promenaden SKA bli av, så är det bara. Blir lövme-kurs ikväll, ska bli najs.

Och just ja, besökte ju Specsavers i fredags och det va som jag trodde. Jag ska bli glasögonorm! Skönt typ.


Är det som jag tror?

Idag är det dags. Klockan 14.00 får jag kanske reda på en del av sanningen. Svart på vitt. Hur det ligger till. Varför det är som det är.



Huvudvärk. Ansträngda ögon. Trött. En halvsuddig värld.

Specsavers here I come!


Vill du bli mobbad, slagen, avskydd?

Det är inte ofta nu för tiden som jag bloggar. Lusten har jag inte tappat, det är inspirationen som har åkt på semester eller nåt.

Men idag fick jag nys om att Robin hade skrivit ett nytt inlägg. De som följde mig på min gamla blogg har blivit tipsade om att läsa det han skriver förut, men jag känner att jag vill upplysa även alla nya läsare om denne man. Det handlar om väldigt tänkvärda ämnen.

Hans nya inlägg var inget undantag, och jag skulle själv kunna skriva ett superlångt inlägg om allt som poppade upp i mitt huvud när jag läste det. Men jag ska inte stjäla hans ämne, klicka er in här istället och läs!

En sak tänker jag dock säga (skriva!), det är inte helt fel att leva efter den gyllene regeln, mina vänner:

Allt vad ni vill att människorna ska göra för er, det ska ni också göra för dom. Matt 7:12

Eller som vi skulle säga på ren svenska: behandla andra som du själv vill bli behandlad.


Prenumerera på
mittsannajag?
bloglovin