1 december - presentation av mig själv

Det här är jag:



Sanna. En 21-årig tjej som oftast lyckas lyfta fram det positiva i allting. Flickvän. Sambo. Förlovad. Bor tyvärr i lägenhet för tillfället. Kattägare. Marsvinsägare. Elevassistent. Har egentligen lite för mycket att göra, men på något sätt så går det ändå. Student. Försäljare. Kristen. Fick igår mitt andra kusinbarn, väntar ett till den 15/12 och ytterligare ett om fem månader. List-skrivare. Hästälskare. Raggarbrud. Kort sagt - Mitt Sanna Jag.


Update sista november

Kul att se att ni hänger här trots att jag inte gjort det. Men nu kommer det bli ändring på det! Om en vecka är pluggandet slut för den här terminen och redan imorgon drar jag igång det jag nämnde sist jag skrev; utmaningen "Under 30 dagar".

Tiden sedan sist jag skrev kan sammanfattas med: plugg, plugg, plugg och så nu i helgen 1-årsfirande med Teodor (Han tog mig till Williams, där vi träffades första gången för 14 månader sedan. Där åt vi en god indisk middag och sedan glass med mangosås, mums!), 20-årsfirande av min höggravida kusin Linda och 45-årsfirande av Per.

Vad gäller plugget: terminsfrågorna är jag klar med, nu har jag bara en massa läsning kvar. Men jag kommer att hinna och det känns så sjukt bra.

Hörs imorgon, ha det bäst!


Nej verkligen inte

Jag har inte glömt bort bloggen. Har bara väldigt fullt upp. Jag tycker inte om att säga att jag "inte har tid", men jag har verkligen inte tid.

Tiden går alldeles för fort! Har 8 terminsfrågor kvar som ska besvaras med vardera minst en halv A4-sida, 26 november ska dom vara klara och inskickade. Har även 800 sidor text som ska vara färdiglästa den 6 december. Hurra, hurra, hurra!

Återkommer på riktigt efter 7 december när jag kommit hem från terminens sista träff på skolan. Men redan den 1 december tänkte jag dra igång en grej här på bloggen som kallas "Under 30 dagar". Vad det är kan de som inte vet fundera på ;)

Ha det så underbart alla ni, så hörs vi snarare än jag vill!


Bröllop & hus-span

Nu är de ett. Frida Krig & Isak Levén. Åh så vackert det var allt. Vigseln, festlokalen, brudparet... Jag älskar bröllop, blir alltid tårögd av den otroliga kärlek man ser i de par som gifter sig. Det är så man riktigt längtar efter att få gifta sig själv. Stort grattis och all lycka önskar jag brudparet. Och jag kommer och äter pepparkakor, mörk choklad & dricker glögg (innan nästa gång den 6 november infaller på en lördag!). BINGO!

Idag har jag och min karl varit och kollat på hus, ett riktigt ruckel kan man utan att ljuga säga att det var.. Källaren var helt utriven, tapeterna i huset sönderklösta, trasiga tapeter skvallrade om spruckna spånskivor lite här och där, skadade golv, ingen toa och utsidan behöver vi inte prata om. "Uppsamlat renoveringsbehov", ja verkligen.

Bara att fortsätta plugga nu, ska upp till skolan igen imorgon-tisdag. Tänkte köra 3 terminsfrågor idag, heja mig hoppas det går.


...och snart har det gått en till.

Förkylningen börjar ge mig sig, skönt! Hela dagen har ägnats åt plugg. Har äntligen slutfört fråga nr 3 och läst ut bok nr 1. Har också påbörjat bok nr 2 som jag tänkte se till att få 50 sidor lästa i innan jag lägger huvudet på kudden ikväll. Plus att fråga nr 6 ska sammanställas. Kanon!

Imorgon ska jag tillbaka till jobbet och dagen där börjas med fotografering. Det va ju några år sedan nu, så det kan ju va kul. Haha..

På fredag är jag ledig, wiihoo! Så förmiddagen ska ägnas åt plugg, plugg, plugg och eftermiddagen åt lite shopping i stan med min älskade Teodor. Just det ja, då firar vi också 5 månader som förlovade. ♥

Och på lördag ska vi på bröllop, då gifter sig Frida & Isak :) så får vi se om Julias skrutt tittar ut då eller om det dröjer ett tag till ;) så spännande!

Hoppas allt är bra med er, kram!


Härliga höstförkylningar

Haft en bra helg om man bortser från min förkylning och nyfunna "vän" hostan. I fredags var jag och Teodor på Happening med Sofia ifrån lägenheten ovanför och i lördags firade vi farfar med släkten. Han fyllde 75 så det blev en del folk och smörgåstårta i massor! Sen åkte vi till pappa & Ingela där vi käkade godis och kollade på den sjukaste filmen på länge. Gårdagen bjöd på gudstjänst, hostattacker i massor, städning och plugg.

Natten ville inte erbjuda någon sömn, bara hosta på hosta hela tiden. Så skulle jag käka lite gelly som brukar lindra i alla fall en stund, men i mörkret tog jag fel tub så det blev propolis creme. Inte att rekommendera i munnen! Fy.

Så idag är jag hemma och hostar, hostar, hostar... Thé är ju gott, men hur många koppar orkar man med?

Man ska ta det lugnt när man är sjuk, så det är tur att jag har massor att läsa. Fyra och en halv skolbok kvar på fem veckor. Och 15 frågor på fyra veckor. Kanon!


För människor är det omöjligt, men för Gud är allt möjligt. Matt. 19:26


Tur det!


Prenumerera på
mittsannajag?
bloglovin