Dubbelt grattis till min älskling

Nytt jobb igår och 21 år idag. Så jag ska fixa tårta strax. Ikväll ska vi fira med middag i Väsby, trevligt trevligt!

Det här med det nya jobbet. Igår hade mina känslor väldiga konflikter med varandra. Min första känsla (och väldigt ihållande känsla) var att jag kommer sakna ihjäl mig efter min underbara sambo. Det nya jobbet innebär nämligen att han kommer åka bort med lastbilen på söndagar och komma hem på torsdagar. Tänk att vara ifrån varandra hela veckorna.

Att följa med till hans nya chef kändes lite som när jag valde att vara med när min häst fick avlivas: jag ville egentligen inte att det skulle ske, men eftersom det skulle ske så ville jag ändå vara med och se hur det funkar. (Chefen va trevlig, vill jag tillägga!)

När den värsta tyngden i hjärtat hade lagt sig började jag tänka lite. Jag vet att det här är en dröm som han har; att få ligga ute i veckorna. Jag vet också hur han har längtat efter att få byta jobb. Jag älskar honom innerligt och vill att han ska vara lycklig och må bra. Självklart ska han prova på det här och se hur det är!



Det finns ett Bibelstycke som har återkommit till mig flera gånger under de senaste månaderna. Inte bara under gudstjänsterna utan även i böcker jag har läst, filmer jag har kollat på och idag när jag kollade på Andra Avenyn. Nu talade det till mig extra mycket, nästan så att jag brast i gråt. Stycket jag talar om är 1 Korintierbrevet 13:4-7.

Kärleken är tålig och mild, kärleken avundas inte,
den skryter inte, den är inte uppblåst,
den uppför sig inte illa, den söker inte sitt,
den brusar inte upp, den tillräknar inte det onda.
Den gläder sig inte över orättfärdigheten
men har sin glädje i sanningen.
Den fördrar alling, den tror allting,
den hoppas allting, den uthärdar allting.


Kärleken upphör aldrig ♥


Våren är nog här nu

Hej!

Vet inte vad jag ska skriva egentligen, men tyckte att det va länge sen sist. Jag är trött och mår bajs till och från. Den där månaden med körtelfeber slog hårt och nu verkar jag suga åt mig de flesta sjukdomar likt en svamp. Så fort jag är glad över att ha blivit av med nåt skit, så kommer något nytt. Tufft. Det är verkligen frustrerande! Men det skulle ju kunna hålla i sig från ett halvår upp till ett år så det är väl bara att bita ihop.

Har i alla fall bytt gardiner i köket idag. Nu blir det That 70's Show tills Teodor kommer hem, då blir det äta våfflor och fixa tårta till imorgon när vi firar min älsklings födelsedag.

Ha det bra vänner ♥


Hej mitt vinterland

Vaknade till med ett ryck i morse av att Teodor drar upp persiennen och utbrister: MEN DET ÄR JU SNÖ UTE! Japp. Österby är täckt av ett lager vit blötsnö. Mmmmm..

Huvudet värker, världen känns suddig och ett besök hos optikern känns som en bra idé. Jag är på halvdåligt humör och får ibland ännu värre huvudvärk eftersom att jag har så ont i nacke, axlar och rygg. Tur att jag har världens bästa som ger mig massage då och då. Det gör vidrigt ont, men det behövs. Får hålla ut i två veckor till. Sen hoppas jag på att bli både knäckt och mörbultad.

Tycker i alla fall att facebooks utbyte av "har blivit ett fan av" till "gillar" är lite kul.




Nä, två timmar kvar nu tills det är dags att äta lunch. Måste fixa plats i förrådet så att vi kan ta med lite lådor ikväll från lägenheten i Alunda. En vecka kvar, sen är den borta.

Ha det bäst!


En liten lapp

För tre veckor sedan skrevs det på uppsägningspapper. Tre veckor och många samtal senare har det äntligen hänt saker.



Ganska bra jobbat på tre veckor Östhammarshem! Fast jag heter inte Alpjö.

Och 1:a maj är lägenheten i Alunda borta. Jag har fått världens finaste människa i mitt liv och för det är jag otroligt tacksam. ♥


Ansökt och klart

Nu är jag nog nästan helt frisk, skönt! Har lite ont i huvudet fortfarande, men det beror säkert på min onda stela baksida. Läääääängtar efter massage.

Frukosten är avklarad, solen kom precis fram och kaffet är klart. Fyra koppar - bara till mig! :) Om ingen kommer och bultar på dörren vill säga.



När kaffet är slut blir det till att återgå till klädprovningen. Ikväll blir det 50-årsfest för svärfar och imorgon 20-årsfest för Jessica. Känns som att det blir en trevlig helg och jag hoppas ni får det med! ♥


Time to get smart?

Visst är det härligt att sova förbi väckarklockan i två och en halv timme, vakna dyngsur med feber och en dunkande huvudvärk? :) Vet inte riktigt om jag ska vara glad över det fullkomligt undebara vädret eller om jag ska gråta för att jag inte orkar ta mig ut i det. Kan ju öppna fönstret en stund i alla fall!

Fönstrena ja.. Dom hade jag tänkt tvätta idag, men fick stränga förbud av Teodor. Så dagen kommer istället att ägnas åt att plugga körkortsteori och att titta på vad det finns för eventuella utbildningsmöjligheter till hösten. Samt spela The Sims och läsa Bibeln. Min Bibelkunskap är inte den bästa och jag känner att jag vill kunna mer av det som står där. Tog 1 Mosebok 1-3 igår. Lär ju gå ganska fort att läsa hela, för så många sidor är den ju inte den där Bibeln. Haha..

Ah! Nu är jag inte irriterad på Adressändring längre. Bara lite på Östhammarshem. Kanske skulle bada Bailey och få sig ett gott skratt?


  


Eller så får hon ligga där hon ligger, sötkatten ♥.


Baby let's play house

Oj, här har det visst inte hänt mycket på länge..! Jag har gått från att ha datorn på hela dagarna till att knappt ha startat den på två veckor. Helt otroligt, men det känns väldigt bra att inte vara så beroende av att sitta vid datorn. Det finns så mycket mer man kan ägna dagens timmar åt.

Egentligen är det väl bloggen som är enda stället där det inte har hänt saker på sista tiden. I det riktiga livet har det hänt massor.

Helgen har varit trevlig. Åkte och firade svärfar i fredags (han fyllde 50 igår), körde lite med ♥ i lördags och igår efter gudstjänsten blev vi bjudna på middag hemma hos pastorn. Bakade brownies på kvällen, mumsigt värre!


Ska strax iväg på lönesamtal och jobba lite, sen ikväll blir det en del att stå i. Ha det bäst kära läsare.


Prenumerera på
mittsannajag?
bloglovin