Tack för förbön

Det är måndagskväll, helgen är förbi och första arbetsdagen på den nya veckan är avklarad. Helgen var riktigt härlig! I fredags efter jobbet åkte jag in till stan för middag och fika med Jennylee & Julia, det va några månader sen vi träffades alla tre samtidigt så det va underbart. Blir alltid så mycket skratt när vi umgås, ont i magen är ett faktum. Efter ett par timmar bar det av hem till tvsoffan och myskväll med Teodor.

På lördagen tog vi med oss katten och åkte på fika hos morfar & Inga, mamma & Per kom dit med hunden också. Sen åkte vi vidare hem till Teodors föräldrar och bror på middag och filmer. Blev Min brors flickvän och Crocodile Dundee II. Katten hade att göra hela kvällen med att kaxa upp sig mot husets katter; Armani & Max. Stackars Manne ville leka, men Bailey bara fräste..

Igår va det som bekant söndag, något som för mig innebär gudstjänst på förmiddagen. Najs vill jag säga! I sex veckor har jag lidit av halsont (det hängde kvar efter körtelfebern) och det har gjort mig alltmer frustrerad och min ilska började också gå ut över andra människor. En skärande värk i halsen som Apotekets halstabletter inte bet på mer än just den tid jag hade dom i munnen. Kul när man bara får ta tre per dag!

Mot slutet på gudstjänsten igår bestämde jag mig i alla fall för att gå fram till korset för att få förbön. Wow, vilken underbar stund med bön! Jag blev varm i hela bröstet, det kändes som en eld eller något liknande i hjärtat. Idag har jag inte haft ont i halsen på hela dagen, första gången på sex långa veckor. Jag är övertygad om att Gud hör bön och vill hjälpa oss. Hans kärlek är så otroligt stor, han älskar oss mer än vi någonsin kan förstå. Halleluja!

Tack Jesus för att jag äntligen blivit befriad från det onda i min hals! Jag älskar dig ♥


Kommentarer
Postat av: Torsten W

Underbart att höra. All ära till Jesus!!

2010-03-01 @ 21:20:32
Postat av: Sanna

--> Torsten



Ja, all ära ska han ha! Tack för din bön :)

2010-03-01 @ 21:34:32
URL: http://mittsannajag.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Prenumerera på
mittsannajag?
bloglovin