Härliga helg

Tänk att helgerna ska gå så himla fort hela tiden! Jaja, det klart. Helgen är ju färre dagar än arbetsveckan, så det är ju inte konstigt egentligen att den känns så kort.

Har haft det ritkigt trevligt i alla fall. Efter jobben i fredags så promenerade jag och Teodor hem till farmor & farfar där vi var bjudna på middag. Blev finmiddag och sen kollade vi på Dirty Dancing, väldigt trevlig kväll.

I lördags satt jag ute i solen och läste en superbra bok (Lär mig kärlekens väg av Joyce Meyer), bara ett kapitel kvar nu. Sen åkte jag, älsklingen och hans bror Tim hem till deras föräldrar och spenderade ytterligare ett par timmar ute i solen. Årets första fika ute, check! På kvällen kom min barndomsvän Sandra över med sin lille Theo. Fem veckor gammal sötnos med hur mycket humör som helst, underbart :) Efter hennes besök drog vi på ungdomsmöte och det va också najs.

När persiennerna åkte upp igår fick jag en chock; det haglade! Men bortsett från det katastrofala vädret var det en bra dag med gudstjänst, fika och spel hos Melins och buggkurs.

Idag skiner ju tack och lov solen igen, så jag har börjat med lite vårstädning. Dammsugit, skurat golv, diskat undan efter helgen och nu ska jag sätta igång att rensa lite i klädkammaren innan jag ska iväg på ett två timmar långt arbetspass. Haha, lååångpass verkligen.

Tror det blir att gå lite tidigare till jobbet så jag hinner ta en promenad innan. Det skulle tydligen bli värre imorgon igen, så passa på att njuta av vädret idag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Prenumerera på
mittsannajag?
bloglovin